Про місце і роль Президента України в системі органів державної влади в контексті зміни президентсько-парламентської форми державного правління на парламентсько-президентську за Конституцією України в редакції 2006 року - Рудик, Петро Андрійович (My University, 2014)
В статті розкривається місце і роль Президента України при зміні президентсько-парламентської форми державного правління на парламентсько-президентську відповідно до Конституції України в редакції 2006 року. In the article the place and role of the President of Ukraine to change the presidential-parliamentary form of government to a parliamentary-presidential accordance with the Constitution of Ukraine in the 2006 version.
Keywords: місце і роль Президента України в системі органів державної влади; зміна форми державного правління; Конституція України; the place and role of the President of Ukraine in the system of state power; changing the form of government; Constitution of Ukraine; кафедра економіки і права