Гаврилюк, Валерія ОлександрівнаШутюк, Віталій Володимирович2017-06-202017-06-202017Гаврилюк, В. О. Дослідження процесу сушіння томатів різними способами / В. О. Гаврилюк, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 286.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25627В роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.uk-UKсушіннятоматиякістьdryingtomatoesqualityкафедра технології консервуванняДослідження процесу сушіння томатів різними способамиThesis