Олійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичТкаченко, Любов ВолодимирівнаТкаченко, Алла Феодосіївна2013-06-272013-06-272002Патент №49017 України, МПК С 12 Р 7/06 Спосіб зброджування мелясного сусла / С. Т. Олійнічук, Л. В. Левандовський, Л. В. Ткаченко, А. Ф. Ткаченко ; патентовласник НУХТ – 98126355 ; заявл. 01.12.1998 ; опубл. 16.09.2002. - Бюл. № 9.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8539Спосіб відрізняється тим, що, на відміну від традиційних технологій, підкислення середовища здійснюють не внесенням мінеральної кислоти, а молочною кислотою, що накопичується молочнокислими бактеріями безпосередньо в суслі з наступною їх інактивацією перед спиртовим зброджуванням.підкислення мелясного сусламолочнокислі бактеріїтеплова обробкапісляспиртова бардаекологічна ситуаціяmolasses wort acidificationlactic acid bacteriaheat treatmentpislyaspyrtova bard environmental situationСпосіб зброджування мелясного сусла (Патент на винахід № 49017)Technical Report