Вирішення проблеми очищення стічних вод хлібокомбінатів - Нікітін, Геннадій Олексійович; Семенова, Олена Іванівна; Левітіна, Наталія Володимирівна; Пилипко, Юрій Степанович (My University, 2000)
Доведено необхідність створення локальної технології очищення стічних вод хлібокомбінатів. Проведені дослідження по визначенню оптимальних технологічних режимів та розробці апаратурно-технологічної схеми очищення стічних вод типового хлібокомбінату.

The necessity of creating a local wastewater treatment technology bakeries. Conducted studies to determine the optimal process conditions and the development of hardware-flowsheet wastewater typical bakery.
Keywords: стічні води; відстоювання; аеробне очищення; сепарування; sewage; sedimentation; aerobic; separation; кафедра екології та екоменеджменту