Раціональна теплообробка - Мазуренко, Олександр Григорович; Лобок, Олексій Петрович; Литовчук, С. (My University, 1998)
При визначенні тривалості процесів термічної обробки за фіксованою температуроюу центральних шарах продуктуі зміні одного з параметрів ведення процесу питомі витрати енергії на виготовлення одного й того ж виду продукції можуть бути неоднаковими. When viznachennі trivalostі protsesіv termіchnoї obrobki (gotovnostіvirobіv) for fіksovanoyu temperaturoyuu Central balls produktuі zmіnі one s parametrіv Doing process pitomі vitrati energії vigotovlennya on one of th w mind produktsії mozhut Buti neodnakovimi.
Keywords: охолодження; адіабата; термічна обробка; cooling; adiabat; heat treatment; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; кафедра електропостачання і енергоменеджменту