Мазуренко, Олександр ГригоровичЛобок, Олексій ПетровичЛитовчук, С.2014-06-162014-06-161998Мазуренко, О. Г. Раціональна теплообробка / О. Г. Мазуренко , О. П. Лобок, С. Литовчук // Харчова і переробна промисловість. – 1998. – № 11. – С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15192При визначенні тривалості процесів термічної обробки (готовностівиробів) за фіксованою температуроюу центральних шарах продуктуі зміні одного з параметрів ведення процесу питомі витрати енергії на виготовлення одного й того ж виду продукції можуть бути неоднаковими. When viznachennі trivalostі protsesіv termіchnoї obrobki (gotovnostіvirobіv) for fіksovanoyu temperaturoyuu Central balls produktuі zmіnі one s parametrіv Doing process pitomі vitrati energії vigotovlennya on one of th w mind produktsії mozhut Buti neodnakovimi.uk-UKохолодженняадіабатичні умовитермічна обробкаcoolingadiabatic conditionsheat treatmentкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюкакафедра електропостачання і енергоменеджментуРаціональна теплообробкаArticle