Гавриш, Андрій ВолодимировичШевченко, Є.Нєміріч, Олександра Володимирівна2013-03-222013-03-222012Гавриш, А. В. Морозиво підвищеної харчової цінності / А. В. Гавриш, О. Є. Шевченко, О. В. Нєміріч // Молочное дело. – 2012. – № 11-12. – С. 12-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7034Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива на органічні сполуки йоду та заліза, розроблено рецептурний склад і схеми виробництва морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить гемове залізо, як оздоблювального напівфабрикату. The question of the complex enriching of the glazed ice-cream is considered on the organic compounds of iodine and iron, compounding composition and charts of production of ice-cream with additions of elamin and couverture which contains gemove iron is developed, as to the intermediate product.uk-UKморозивоеламіншоколадна глазургемове залізоice-creamelaminchocolate glazegemove ironкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиМорозиво підвищеної харчової цінностіArticle