Ковальов, Олександр ВолодимировичЛогвінський, Руслан ВалерійовичФедорів, Віктор Михайлович2013-04-292013-04-292012Ковальов, О. В. Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2 / О. В. Ковальов, Р. В. Логвінський, В. М. Федорів // XVІ наукова конференція ТНТУ ім. І. Пулюя, 5-6 грудня 2012 р. : тези доп - 2012. - Том ІІ. – С. 118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7701Наведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2. The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2.otherтістохлібтемпературахлібопекарська пічпекарна камеракамера обжарюванняякість виробівdoughbreadtemperaturebaking ovenbakery cameracamera roastingquality productsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВиробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2Article