Ковальчук, Володимир ПетровичОлійник, Світлана ІванівнаОпанасюк, Тетяна ІванівнаРезвіна, Лариса Миколаївна2013-10-252013-10-252001Технологія натуральних харчових концентрованих барвників / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник, Т. І. Опанасик, Л. М. Резвіна // Наукові праці НУХТ. – 2001. - № 10. - С. 29-30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10703Наведено характеристики основної сировини для одержання барвників із рослинної сировини, технологію одержання, органолептичні і фізико-хімічні показники жовтого та червоного натуральних харчових концентрованих барвників. Shows the characteristics of the basic raw materials for dye of vegetable raw materials, the technology of production, organoleptic and physical-chemical indicators of yellow and red concentrated natural food colorant.otherморквачорноплідна горобинаβ-каротинвітамінна активністьякістьcarrotschokeberryβ-carotenevitamin activityqualityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТехнологія натуральних харчових концентрованих барвниківArticle