Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 118920) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Ліснянська, Юлія Ігорівна (My University, 2017)
Склад низькокалорійного білкового десерту містить яблучне пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з банана і ківі. The composition of low-calorie protein dessert contains apple puree, dry egg white, water, sweetener. As a sweetener contains glucose-fructose syrup and additionally contains, banana and kiwi puree.
Keywords: яблучне пюре; apple puree; глюкозно-фруктозний сироп; glucose-fructose syrup; пюре з банана і ківі; banana and kiwi puree; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції