Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичГречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаЯстреба, Юлія Анатоліївна2015-05-282015-05-282014Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак, Ю. А. Ястреба // Актуальні проблемі та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 40- річчю заснування факультету ХТГРТБ, м. Потава, 20-21 листопада 2014 р. – Полтава: ПУЕТ, 2015. - С. 38-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20840В роботі досліджено вплив пшеничних висівок та бамбукових харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем. В якості харчових волокон використовують пшеничні висівки та бамбукові харчові волокна. In work investigated influence of wheat bran and bamboo food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems. As food fiber used as wheat bran and food fiber bamboo.otherфаршеві системихарчові волокнам’ясопшеничні висівкиwheat branminced systemfood fibermeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих системArticle