Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гречко (Крепак), Вікторія Віталіївна; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2014)
В роботі досліджено вплив пшеничних висівок та бамбукових харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем. В якості харчових волокон використовують пшеничні висівки та бамбукові харчові волокна. In work investigated influence of wheat bran and bamboo food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems. As food fiber used as wheat bran and food fiber bamboo.
Keywords: фаршеві системи; харчові волокна; м’ясо; пшеничні висівки; wheat bran; minced system; food fiber; meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів