Гальчук, Віталій ОлеговичШаповалова, Наталія Петрівна2014-07-102014-07-102014Гальчук, В. Формування функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів з використанням топінамбуру / В. Гальчук, Н. Шаповалова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 148-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16048Макаронні вироби відносяться до продуктів масового вжитку, і попит на них досить стабільний. Макаронні вироби є консервованим тістом з пшеничної муки спеціального помелу. Вони мають високу поживну цінність, хорошу засвоюваність, швидко розварюються, добре транспортуються і зберігаються. Pasta refer to the products of mass consumption and the demand for them is quite stable. Pasta is canned bean flour with a special meal. They have a high nutritional value, good absorption, quickly boiled soft, well transported and stored.uk-UKмакаронні виробифункціонально-технологічні властивостітопінамбурfunctional and technological propertiespastaartichokeкафедра експертизи харчових продуктівФормування функціонально-технологічних властивостей макаронних виробів з використанням топінамбуруOther