Управлінський аспект дослідження міських регіональних систем розселення - Сологуб, Юрій Іванович (КНУ ім. Тараса Шевченка, 2005)
У статті проаналізовано сучасні здобутки та підходи до питання управління системами розселення і проблем, що при цьому виникають. Modern achievements and proper approaches to the question of management by the systems of settling apart and problems that here arise up was analyzed in this article.
Keywords: система розселення; system of settling apart; кафедра туристичного та готельного бізнесу