Вартісна оцінка маркетингового потенціалу підприємства - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2014)
Важливим напрямом оцінки маркетингового потенціалу є визначення його величини у вартісному вигляді, що дозволяє усунути більшість недоліків інших методів оцінки. An important area of evaluation is to determine the marketing potential of its value in monetary form, which eliminates most of the shortcomings of other assessment methods.
Keywords: маркетинговий потенціал; потенціал підприємства; marketing potential; enterprise potential; кафедра економіки і права