Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування - Мартинюк, Валерія Андріївна; Бойчук, Тетяна Михайлівна (My University, 2024)
Проаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.

The literature was analyzed and it was established that sunflower lecithin widely used in the food industry as an emulsifier, stabilizer.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; лецитин; харчові добавки; lecithin; food additive