Мартинюк, Валерія АндріївнаБойчук, Тетяна Михайлівна2024-11-202024Мартинюк, В. А. Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування / В. А. Мартинюк, Т. М. Бойчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 285.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45863Проаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.The literature was analyzed and it was established that sunflower lecithin widely used in the food industry as an emulsifier, stabilizer.ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівлецитинхарчові добавкиlecithinfood additiveЛецитин, як харчова добавка із широким спектром застосуванняThesishttps://orcid.org/0000-0002-1487-5997