Кисломолочний продукт з смаковим наповнювачем та прянощами (Патент на корисну модель № 75662) - Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 2012)
Кисломолочний продукт з смаковим наповнювачем та прянощами містить кисломолочну основу, молочну сироватку, модифікований крохмаль, сіль, екстракт сумаху як смаковий наповнювач, імбир, бад′ян, куркуму як прянощі. Fermented milk product with flavor and spices filling contains sour-milk based, whey, modified starch, salt, sumac extract as flavoring filler, ginger, star anise, curcuma as a spice.
Keywords: кисломолочний продукт; milk product; смаковий наповнювач; молочна сироватка; whey; прянощі; spice; кафедра технології молока і молочних продуктів