Якименко, Анна ОлегівнаРябченко, Наталія Олександрівна2016-10-102016-10-102016Якименко, А. О. Товарознавча оцінка харчових добавок / А. О. Якименко, Н. О. Рябченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24368У сучасному світі швидкими темпами запроваджується використання харчових добавок. Щорічно виробництво харчових добавок збільшується в країнах Європи — на 2%, в США — на 4,4%, в Азії — на 10—15%. Науковцями проведено численна кількість досліджень про корисність та шкідливість добавок. In today's world of rapidly introduced the use of food additives. Yearly production of food supplements is increasing in Europe - 2% in the US - 4.4%, in Asia - by 10-15%. Scientists conducted a large number of studies about the benefits and dangers of supplements.otherкафедра експертизи харчових продуктівтоварознавча оцінкахарчові добавкибезпечність харчових добавокcommodity evaluationnutritional supplementssafety of food additivesТоварознавча оцінка харчових добавокOther