Стратегія розвитку бухгалтерського обліку в бюджетній сфері - Момот, Людмила Володимирівна (My University, 2014)
В Україні Стратегія модернізації обліку законодавчо закріплена По-становою Кабінету Міністрів України «Про затвердження стратегії моде-рнізації системи бухгалтерського обліку в державному секторі на 2007 -2015 роки» від 16 січня 2007 року № 34, [1] яка містить основні напрям-ки та положення реформування обліку відповідно до сучасних вимог. In Ukraine's strategy of modernization of accounting legislated On of the Cabinet of Ministers of Ukraine "On approval of the strategy simulations, rnizatsiyi accounting system in the public sector for the years 2007 -2015" on January 16, 2007 № 34, [1] which contains the basic trend-ing and reform provisions accounted for in accordance with modern requirements.
Keywords: бухгалтерський облік; фінансова звітність; інформаційна система; bookkeeping; financial reporting; information systems; кафедра обліку і аудиту