Зовнішньоекономічна та торговельна політика уряду Росії у XIX - на початку XX ст. - Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2012)
У статті досліджується митна, торгівельна та зовнішньоекономічна політика уряду Російської імперії напередодні Першої світової війни. Автором обґрунтовується значення, ефективність і результативність цієї політики для різних регіонів країни.
Keywords: політика уряду; зовнішня політика; мито; податки; торгівля; договори; контракти; контракты; политика правительства; внешняя политика; пошлины; налоги; торговля; договоры; contracts; foreign policy; government policy; customs duties; taxes; trade agreements; кафедра гуманітарних дисциплін