Білик, Олена АнатоліївнаСавчук, Наталія ІванівнаДробот, Віра Іванівна2012-06-262012-06-262004Білик, О. А. Вплив ферментного препарату BEL'ASE F-250 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба / О. А. Білик, В. І. Дробот, Н. І. Савчук // Харчова промисловість. - 2004. - Вип. 3. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1831Наведено доцільність застосування ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 у разі покращання якості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з середньою по силі клейковиною і нормальною автолітичною активністю в кількості 0,0005 % до маси борошна.An expediency of enzyme BEL'ASE F10-2500 in the case of improving the quality of bakery products from wheat flour with an average of gluten strength and normal avtolitychnoyu activity in the amount of 0,0005 % by weight of flour.uk-UKферменті препаратихлібопекарські властивості борошнафізико-хімічні показникхлібобулочні виробиenzymes preparationsbaking properties of flourphysico-chemical propertiesbakery productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба