Вплив ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 на хлібопекарські властивості борошна і якість хліба - Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2004)
Наведено доцільність застосування ферментного препарату BEL’ASE F10-2500 у разі покращання якості хлібобулочних виробів з пшеничного борошна з середньою по силі клейковиною і нормальною автолітичною активністю в кількості 0,0005 % до маси борошна.

An expediency of enzyme BEL'ASE F10-2500 in the case of improving the quality of bakery products from wheat flour with an average of gluten strength and normal avtolitychnoyu activity in the amount of 0,0005 % by weight of flour.
Keywords: ферменті препарати; хлібопекарські властивості борошна; фізико-хімічні показник; хлібобулочні вироби; enzymes preparations; baking properties of flour; physico-chemical properties; bakery products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів