Якісна вода - запорука здоров'я нації - Нещадим, Наталія Олександрівна (My University, 2011)
Неякісна вода є однією з причин захворювань людей. Приведені фактори погіршення стану води. Poor quality water is one of the reasons disease in humans. Given factors deteriorating water.
Keywords: вода; якість; здоров'я; water; quality; healthy; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу