Сучасні тенденції та проблеми розвитку пивного ринку України - Тюха, Ірина Володимирівна; Бабко, Анастасія Олександрівна (My University, 2017)
В статті досліджено сучасний стан розвитку пивоварної галузі в Україні. Проведено аналіз обсягів виробництва пивної продукції , виявлено основних лідерів по виробництву пива. In this article have been investigated the modern condition in the development of brewing industry in Ukraine. Has been performed the analysis of production volumes of beer products, have been identified the key leaders of beer production.
Keywords: пивоварна галузь; виробництво пива; ринок пива; торгові марки; конкурентна боротьба; лідери ринку; проблеми галузі; купівельна спроможність; акциз; brewing industry; beer production; beer market; brands; competition; market leaders; industry issues; purchasing power; tax; кафедра економіки праці та менеджменту