Вибір системи управління проектами для виробничих підприємств - Майстренко, Антон Сергійович; Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2015)
У статті зазначено, що для сучасних виробничих підприємств актуальною є проблема ефективного управління проектами та підвищення ефективності роботи всього підприємства, тому для забезпечення якісного управління виникає потреба у використанні такої системи, яка б дозволила уникнути хаосу в про цесі управління проектом і підвищити ефективність цього процесу. Визначено вимоги до сучасних підприємств, розглянуто особливості найбільш популярних систем, враховано їхні переваги та недоліки й отримано рішення щодо вибору найбільш оптимальної системи, яка відповідає поставленим вимогам.
Keywords: проект; система; ефект; управління; підприємство; project; management; system; effect; enterprise; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки