Обладнання для реалізації технології SOUS VIDE в закладах ресторанного господарства - Сахненко, Катерина Олександрівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2017)
Виконано аналіз обладнання, визначені основні параметри для реалізації технології SOUS VIDE.
Keywords: sous vide; температурний інверсійний циркулятор; водяні печі; температурний контролер; конвектор кухонний; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції