Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів - Белінська, Крістіна Олександрівна; Бреус, Ірина; Матвеева, Крістіна; Шкраба, Марія Володимирівна; Андрущук, Ірина Святославівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2014)
Проведені дослідження дифузних спектрів відбивання в ближній інфрачервоній області виявили суттєві відмінності в спектральному розподілі для козиного, овечого та кобилячого сухого молока і дали можливість поводити якісний аналіз. Past studies of diffuse reflectance spectra in the near infrared region revealed significant differences in the spectral distribution for goat, sheep and mare's milk and made ​​it possible to conduct a qualitative analysis.
Keywords: сухі молочні продукти; інфрачервона спектроскопія; дифузне відбивання; dry milk products; infrared spectroscopy; diffuse reflection; кафедра фізики та професійної безпеки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів