Белінська, Крістіна ОлександрівнаБреус, ІринаМатвеева, КрістінаШкраба, Марія ВолодимирівнаАндрущук, Ірина СвятославівнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир ЄрофійовичФалендиш, Наталія Олексіївна2014-09-262014-09-262014Дослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктів / Х. Белінська, І. Бреус, К. Матвєєва та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 599-600.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16958Проведені дослідження дифузних спектрів відбивання в ближній інфрачервоній області виявили суттєві відмінності в спектральному розподілі для козиного, овечого та кобилячого сухого молока і дали можливість поводити якісний аналіз. Past studies of diffuse reflectance spectra in the near infrared region revealed significant differences in the spectral distribution for goat, sheep and mare's milk and made ​​it possible to conduct a qualitative analysis.uk-UKсухі молочні продуктиінфрачервона спектроскопіядифузне відбиванняdry milk productsinfrared spectroscopydiffuse reflectionкафедра фізики та професійної безпекикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження спектрів дифузного відбивання сухих молочних продуктівOther