Михалевич, Артур ПетровичКушіль, Анна ІгорівнаХарченко, Лілія Леонідівна2020-10-202020-10-202019Михалевич, А. П. Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів / А. П. Михалевич, А. І. Кушіль, Л. Л. Харченко // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 204–205.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32050Виробництво плодово-овочевих соусів дозволяє як розширити асортимент продуктів харчування, так і значно скоротити втрати сільськогосподарської сировини. Більшість соусів, що представлена на українському ринку, містять консерванти, штучні стабілізатори та емульгатори, які є шкідливими для організму людини й не рекомендовані для щоденного споживання.otherсоусплодово-овочевийкритерії ідентифікаціїгоріхоплідна сировинакафедра експертизи харчових продуктівsaucenut raw materialsВибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусівThesis