Вибір критеріїв ідентифікації плодово-овочевих соусів - Михалевич, Артур Петрович; Кушіль, Анна Ігорівна; Харченко, Лілія Леонідівна (My University, 2019)
Виробництво плодово-овочевих соусів дозволяє як розширити асортимент продуктів харчування, так і значно скоротити втрати сільськогосподарської сировини. Більшість соусів, що представлена на українському ринку, містять консерванти, штучні стабілізатори та емульгатори, які є шкідливими для організму людини й не рекомендовані для щоденного споживання.
Keywords: соус; плодово-овочевий; критерії ідентифікації; горіхоплідна сировина; кафедра експертизи харчових продуктів; sauce; nut raw materials