Верченко, Михайло ДмитровичТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072021Верченко, М. Використання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначення / М. Верченко, О. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 186–187https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39929Метою роботи є розробка технології паштету оздоровчого призначення на основі низькохолестеринової м’ясної сировини, зокрема курятини, з додаванням біологічно активних рослинних інгредієнтів. The aim of the work is to develop the technology of pate for health purposes based on low-cholesterol meat raw materials, in particular chicken, with the addition of biologically active plant ingredients.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврослинні інгредієнтипаштетинизькохолестеринова м’ясна сировинаvegetable ingredientspateslow-cholesterol raw meatВикористання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначенняThesis