Використання рослинних збагачувачів у технології паштетів оздоровчого призначення - Верченко, Михайло Дмитрович; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2021)
Метою роботи є розробка технології паштету оздоровчого призначення на основі низькохолестеринової м’ясної сировини, зокрема курятини, з додаванням біологічно активних рослинних інгредієнтів. The aim of the work is to develop the technology of pate for health purposes based on low-cholesterol meat raw materials, in particular chicken, with the addition of biologically active plant ingredients.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; рослинні інгредієнти; паштети; низькохолестеринова м’ясна сировина; vegetable ingredients; pates; low-cholesterol raw meat