Левченко, Юлія ГригорівнаТруш, Юлія Леонідівна2015-02-102015-02-102015Левченко, Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки : Науковий економічний журнал. - Київ: 2015. - № 1 (163). - С. 378-381.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19400В статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі, з ціллю удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем в контексті реальних умов функціонування підприємств галузі. The article argues the expediency of professional development and quality of work in businesses of bakery industry with the purpose of improvement of product quality management. It also offers efficient solutions of the problems identified in the context of real operation conditions of field businesses.otherякістьробітникикваліфікаціякадриqualitywork in businessesprofessional developmentpersonnelкафедра економіки і праваПідвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузіArticle