Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин - Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна (My University, 2016)
Концепцією стратегії виробництва харчових продуктів є пошук нових джерел біологічно активних сполук, використання нетрадиційних видів сировини, створення нових технологій, що дозволяють підвищити харчову і біологічну цінність продукту, забезпечити певні задані властивості, збільшити термін зберігання. Concept of food production strategy is to search for new sources of biologically active compounds, the use of alternative raw materials, new technologies to increase food and biological value of the product, provide certain desired properties, increase shelf life.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; біохімічний склад; порошки із зеленої маси рослин; сировина; biochemical composition; powders of green mass of plants; raw