Сімахіна, Галина ОлександрівнаСтеценко, Наталія ОлександрівнаМартиненко, Тетяна Андріївна2016-09-172016-09-172016Сімахіна, Г. О. Вивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослин / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Т. А. Мартиненко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 10-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24028Концепцією стратегії виробництва харчових продуктів є пошук нових джерел біологічно активних сполук, використання нетрадиційних видів сировини, створення нових технологій, що дозволяють підвищити харчову і біологічну цінність продукту, забезпечити певні задані властивості, збільшити термін зберігання. Concept of food production strategy is to search for new sources of biologically active compounds, the use of alternative raw materials, new technologies to increase food and biological value of the product, provide certain desired properties, increase shelf life.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівбіохімічний складпорошки із зеленої маси рослинсировинаbiochemical compositionpowders of green mass of plantsrawВивчення біохімічного складу та властивостей порошків із зеленої маси рослинOther