Дорохович, Антонелла МиколаївнаПотривайло, Олена ОлександрівнаМурзін, Андрій ВадимовичЛуценко, Ірина Олегівна2017-04-252017-04-252016Пастила як улюблений продукт споживання людей похилого віку / А. М. Дорохович, О. О. Потривайло, А. В. Мурзін, І. С. Луценко // Проблемы старения и долголетия. – 2016. – №2. – С. 340.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25086Досліджено реологічні властивості пастильних мас на основі яблучного та абрикосового пюре з використанням сахарози, фруктози і глюкози. Встановлено різницю ефективної в’язкості при внесенні різної сировини, лактулоза зменшує в’язкість на сахарозі і глюкозі, а на фруктозі – збільшує. Розроблена технологія пастили функціонального призначення. Investigated the rheological properties pastille weight based on apple and apricot puree with sucrose, fructose and glucose. Established effective viscosity difference in making different raw materials, lactulose reduces viscosity and sucrose to glucose and fructose – increases. The technology paste functionality.uk-UKпастилафункціональний продуктяблучне пюрефруктозаглюкозаfructoseglucosepastillefunctional productapplesauceкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПастила як улюблений продукт споживання людей похилого вікуThesis