Екологічна сертифікація як чинник підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу - Свідло, Карина Володимирівна; Мамченко, Людмила Євгенівна; Соколенко, Анна Сергіївна (My University, 2022)
У статті розглянуто перспективи екологізації готельного бізнесу на прикладі готелю «Харків Палац» 5 зірок. Надано комплексну оцінку переваг, які отримують підприємства готельного господарства у всьому світі внаслідок проведення екологічної сертифікації.

The article considered the prospects of greening the hotel business on the example of the 5-star Kharkiv Palace hotel. A comprehensive assessment of the benefits received by hotel enterprises around the world as a result of environmental certification is.
Keywords: екологічна сертифікація; стандарт управління природокористуванням; підвищення конкурентоспроможності послуг; environmental certification; environmental management standard; increasing the competitiveness of services; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції