Свідло, Карина ВолодимирівнаМамченко, Людмила ЄвгенівнаСоколенко, Анна Сергіївна2024-11-152024-11-152022Свідло, К. Екологічна сертифікація як чинник підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесу / К. Свідло, Л. Мамченко, А. Соколенко // Modern engineering and innovative technologies. – 2022. – Issue 23, Part 2. – Pp. 40–46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45798У статті розглянуто перспективи екологізації готельного бізнесу на прикладі готелю «Харків Палац» 5 зірок. Надано комплексну оцінку переваг, які отримують підприємства готельного господарства у всьому світі внаслідок проведення екологічної сертифікації.The article considered the prospects of greening the hotel business on the example of the 5-star Kharkiv Palace hotel. A comprehensive assessment of the benefits received by hotel enterprises around the world as a result of environmental certification is.ukекологічна сертифікаціястандарт управління природокористуваннямпідвищення конкурентоспроможності послугenvironmental certificationenvironmental management standardincreasing the competitiveness of servicesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЕкологічна сертифікація як чинник підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанного бізнесуArticlehttps://orcid.org/0000-0002-0175-7756https://orcid.org/0000-0003-2519-043Хhttps://orcid.org/0000-0002-9271-7118