Бур'ян, ОлександрДрьомін, О. І.Запотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-10-232014-10-232014Сухі сніданки коекструзійної технології / О. В. Бур'ян, О. І. Дрьомін, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17547Світові виробники сухих сніданків позиціонують їх як продукт, ідеальний для прихильників здорового способу життя, та наполегливо рекомендують дітям. Сухі сніданки (подушечки з начинкою) як продукт високотемпературної коекструзії складається з двох частин: зернового корпусу та начинки на жировій або фруктово- ягідній основі. Global manufacturers of breakfast cereals are positioning their product as ideal for adherents of a healthy lifestyle, and is strongly recommended for children. Dry breakfast (stuffed pads) as a product of high coextrusion consists of two parts: body and grain filling fat or fruit and berry basis.otherфруктово-ягідна основафруктова начинкасухі сніданкиberries fruktovo- basefruit fillingbreakfast cerealsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСухі сніданки коекструзійної технологіїOther