Войтенко, Олександра Борисівна2021-10-072021-10-072021Войтенко, О. Б. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Ворзельського» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ/ISO 22000:2007 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Борисівна Войтенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 127 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35859otherхліб «Ворзельський»система управління безпечністюудосконаленнятехнологія виробництвахлібопекарська промисловістькафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Ворзельського» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ/ISO 22000:2007Other