Санація як комплексна реорганізаційна процедура оздоровлення суб’єктів господарювання - Мартиненко, Василь Петрович (My University, 2010)
Визначено основний зміст санації підприємств, що націлена на відновлення платоспроможності та підвищення ефективності господарської діяльності. This article describes the main content of readjustment aimed to restore solvency and increase efficiency of economic activity.
Keywords: антикризове управління; санація; банкрутство; підприємство; реорганізація; платоспроможність; криза; crisis management; reorganization; readjustment; bankruptcy; enterprise; solvency; crisis; кафедра фінансів