Liavynets, HeorhiiHavrysh, AndreyNiemirich, OleksandraArsenieva, LarisaKokhan, Olena M.2013-09-102013-09-102013Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology / O. Kohan, G. Lyavinets, A. Gavrish, O. Nemirich, L. Arsenyeva // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine. - 2013. - P. 217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9600The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.соусиβ-каротинполісахаридимайонезсоусыβ-каротинполисахаридымайонезsaucesβ-carotenepolysaccharidesmayonnaiseкафедра експертизи харчових продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиUsing phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology