Кравченко, Ірина Йосипівна2014-02-192014-02-192013Кравченко, І. Й. Цукросировина високої якості як складова успіху роботи цукрових заводів / І. Й. Кравченко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdfhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12699otherбурякоцукрове виробництвоякість буряківвтрати цукрусівозмінинасіння вітчизняної селекціїsugar-beet productionquality of beetsuntaken into account losses of sugarcrop rotationseed of home selectionкафедра обліку і аудитуЦукросировина високої якості як складова успіху роботи цукрових заводівOther