Операційне вдосконалення технологічного процесу виробництва бісквітних коржів в умовах кондитерського цеху - Вареник, Олег Володимирович (My University, 2025)
Заходи операційного вдосконалення сприятимуть підвищенню продуктивності виробництва бісквітних коржів, зменшенню втрат та покращенню якості кінцевої продукції, а також створять передумови для подальшого вдосконалення виробничих процесів у кондитерському виробництві.
Keywords: бісквітні коржі; оптимізація виробничих процесів; VSM; кафедра експертизи харчових продуктів