Високоградієнтна феромагнітна насадка (Патент № 58825) - Горобець, Світлана Василівна; Горобець, Оксана Юріївна; Українець, Анатолій Іванович; Гойко, Ірина Юріївна; Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2005)
Винахід відноситься до області одержання фільтрів для очищення робочих середовищ у магнітному полі та може використовуватись для очищення води в харчової промисловості, де необхідне тонке очищення рідини як від феромагнітних так і неферомагнітних домішок. The invention relates to obtaining filters workspaces in a magnetic field and can be used for water treatment in the food industry, where necessary fine cleaning fluid from both ferromagnetic and nonferromagnetic impurities.
Keywords: магнітне поле; магнітогідродинамічне перемішування; феромагнітні елемент; magnetic field; magnetohydrodynamic stirring; ferromagnetic granules; кафедра технології оздоровчих продуктів