Тренажери-імітатори як напрямок розвитку гірськолижного відпочинку - Гаєвська, Інна Расихівна; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2016)
В роботі розглянута сучасна тенденція (ідея, напрямок) розширення спектру послуг в сфері зимового відпочинку, проаналізовані та порівняні сучасні тренажери-імітатори гірськолижних спусків, наведені їхні комплексні хaрактеристики, враховуючи отримані дані сформульована пропозиція використання. In this work the current trend (idea, direction) of expansion of the range of services in the field of winter recreation is discussed, the modern ski slopes simulators are analyzed and compared, their complex characteristics are given, given the data obtained has been proposed the use of equipment to provide different types of needs.
Keywords: тренажер; курорт; лижі; сноуборд; спорядження; катання; відпочинок; схил; послуга; сервіс; simulator; resort; ski; snowboard; gear; skiing; vacation; slope; service; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції