Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичМензелевський, Євген ВолодимировичФурсік, Оксана Петрівна2016-02-102016-02-102014Патент на корисну модель №97556 UA МПК А23L 1/314 (2006.01), А23L 1/137 (2006.01) Варена ковбаса «Куряча» / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Мензелевський Є. В., Фурсік О. П.; заявник Національний університет харчових технологій. – №u 2014 09774; заявл. 05.09.2014; опубл. 25.03.2015 Бюл. №6https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22138Розроблено рецептуру вареної ковбаси, яка містить м'ясо курятина (філе та стегно), сало, сіль. До складу ковбаси додатково внесено білок тваринного походження (гідратований у співвідношенні 1:20), рисове борошно, олеорезин, кремнезем. В якості білку тваринного походження використовують білкотон свинячий. Have been developed recipe of cooked sausages that containing poultry meat (loin and thigh), fat, salt. Also sausage contains animal origin protein (hydrated at a ratio of 1:20), rice flour, oleoresin, silica. As a animal origin protein using Belkoton.otherварена ковбасакуряче м’ясобілок тваринного походженнякремнеземcooked sausagepoultry meatanimal origin proteinsilicaкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВарена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)