Методика розрахунку кількості пічного газу, який виходить із вапняної печі та подається на сатурацію - Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна (My University, 2010)
Запропоновано спрощений метод розрахунку кількості сатураційного газу, що подається в котли І та ІІ сатурації на цукрових заводах, який може бути використаний в розрахунках кількості шкідливих викидів в атмосферу. The simplified method of calculation of amount of carbonation gas which is given in caldrons And and ²² saturacii on sugar-houses is offered, which can be used in the calculations of amount of harmful extrass in an atmosphere.
Keywords: викиди (цукрова промисловість); сатураційний газ; діоксид вуглецю; carbonation gas; dioxide of carbon; кафедра технології оздоровчих продуктів