Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович (My University, 2020)
На підставі спектрометричних досліджень показано, що запропонована рецептурна композиція соусу емульсійного типу є агрегатно і седиментаційно стійким полідисперсоїдом з переважно емульсійною структурою.
Keywords: соус; ayurvedic cooking; аюрведична кулінарія; емульсія; sauce; emulsion; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції