Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУстименко, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій Володимирович2020-12-182020-12-182020Нєміріч, О. В. Спектрометричний аналіз соусів емульсійного типу /О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш // Advancing in research and education : the XII th International scientific and practical conference, December 07-10, 2020. – La Rochelle, France : 2020. – P. 547–549.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32398На підставі спектрометричних досліджень показано, що запропонована рецептурна композиція соусу емульсійного типу є агрегатно і седиментаційно стійким полідисперсоїдом з переважно емульсійною структурою.otherсоусемульгаторАюрведаспектрометричний аналіз емульсіяsauceemulsionAyurvedaspectrometric analysisкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпектрометричний аналіз соусів емульсійного типуThesis