Аспекти дослідження сучасного стану заробітної плати в Україні - Череп, Алла Василівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2012)
Відповідно до основних положень нової концепції державної соціальної політики, яка була розроблена на період до 2015 року, в Україні необхідно створити сучасне суспільство, яке повинно ефективно інтегруватися у світове співтовариство і відповідати рівню розвинутих країн світу. In accordance with the main provisions of the new concept of social policies that has been developed for the period up to 2015 , Ukraine needs to create a modern society, which must be effectively integrated into the world community and meet the level of developed countries.
Keywords: заробітна плата; стабільність; розвиток; salary; stability; development; кафедра економіки праці та менеджменту