Гонта, Ігор АнатолійовичМаксименко, Ірина ФаддеївнаМироненко, Світлана Михайлівна2015-12-142015-12-142014Гонта, І. А.Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження / І. А. Гонта, І. Ф. Максименко, С. М. Мироненко // Харчова промисловість. – К. : НУХТ, 2014. - № 16. – С. 66-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21978В публікації наведено інформацію щодо особливостей застосування феноменологічних підходів в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження. Обгрунтовується програма досліджень, оцінка можливостей і розробка технологій стабілізації спаржі та похідних її переробки. This publication provides information on the specifics of the application of phenomenological approaches in the development of technologies stabilization plant products. Substantiates research program, the capability and technology development and stabilization asparagus processed derivativesuk-UKкафедра мехатроніки та пакувальної технікиспаржастабілізаціяфізичні впливиasparagusstabilizationphysical influencesФеноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походженняArticle