Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження - Гонта, Ігор Анатолійович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Мироненко, Світлана Михайлівна (My University, 2014)
В публікації наведено інформацію щодо особливостей застосування феноменологічних підходів в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження. Обгрунтовується програма досліджень, оцінка можливостей і розробка технологій стабілізації спаржі та похідних її переробки. This publication provides information on the specifics of the application of phenomenological approaches in the development of technologies stabilization plant products. Substantiates research program, the capability and technology development and stabilization asparagus processed derivatives
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; спаржа; стабілізація; фізичні впливи; asparagus; stabilization; physical influences