Спосіб отримання олії з волоських горіхів (Патент на винахід № 108151) - Іванов, Сергій Віталійович; Усатюк, Світлана Іванівна; Королюк, Тамара Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Манк, Валерій Веніамінович; Дербугова, Галина Любомирівна (My University, 2015)
Спосіб отримання олії з волоських горіхів відрізняється тим, що м'ятку зволожують водяною парою до вологості 7,2…9,8 %, далі проводять оброблення м'ятки в електромагнітному полі надвисокої частоти потужністю 720…900 Вт протягом 5…15 хв. Method of obtaining oil from walnuts different in that oil seed is moistened by water vapor to the moisture 7.2...9.8 %, then it is carried out processing of oil seed in the electromagnetic field of ultrahigh frequency with power of 720…900 W for 5...15 minutes.
Keywords: олія з волоських горіхів; walnuts oil; електромагнітне поле надвисокої частоти; electromagnetic field of ultrahigh frequency; м’ятка; oil seed; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів