Спосіб отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення (Патент на винахід № 107283) - Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2014)
Винахід належить до способу отримання хлібобулочних виробів профілактичного призначення. The invention relates to a process for the prophylactic bakery products.
Keywords: хлібобулочні вироби; bakery products; вітамін D; vitamin D; профілактичне призначення; prophylactic; кафедра готельно-ресторанної справи