Дітріх, Ірина ВікторівнаСпільчук (Молокова), Анастасія Юріївна2017-12-282017-12-282017Дітріх, І. В. Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту / І. В. Дітріх, А. Ю. Молокова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26481Доведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.uk-UKчорний кминрибні шницеліфункціональний інгредієнтblack cuminfish schnitzelfunctional ingredientкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнтуThesis