Перспективи використання насіння чорного кмину як функціонального інгредієнту - Дітріх, Ірина Вікторівна; Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна (My University, 2017)
Доведена доцільність використання чорного кмину у якості функціонального інгредієнту у різноманітних стравах. The feasibility of using a black cumin is proved as a functional one ingredient in a variety of dishes.
Keywords: чорний кмин; рибні шницелі; функціональний інгредієнт; black cumin; fish schnitzel; functional ingredient; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції