Концепція загального управління якістю на підприємствах індустрії туризму: функції та фази впровадження - Баєв, Вадим Вікторович; Сологуб, Юрій Іванович; Безпала, Ольга Василівна; Мельник, Ірина Леонідівна (My University, 2020)
Метою дослідження є визначення основних понять принципів TQM та їх впровадження в систему менеджменту якості на підприємствах туристичної індустрії країни

The purpose of the study is to determine the basic concepts of TQM principles and their implementation in the quality management system at enterprises of the country's tourism industry
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; менеджмент якості; система менеджменту якості; туристична сфера; quality management; quality management system; tourism sector