Тимченко, Денис ОлексійовичТопчій, Оксана Анатоліївна2013-12-032013-12-032013Тимченко, Д. О. Удосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної біологічної цінності / Д. О. Тимченко, О. А. Топчій // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : міжнародна наукова конференція молодих учених аспірантів і студентів, 15-16 березня 2013р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 56-57https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11754В ході наукової роботи було вирішено удосконалити технологію та розширити асортимент м'ясних паштетів за рахунок додавання олій підвищеної біологічної цінності. В основу створених паштетів покладено м'ясо кролів та індиків. In research it was decided to Refine the technology and extend the range of meat pates by adding oils with a high biological value . The basis of the created pates supposed rabbit meat and turkeys.otherпаштетибіологічна цінністьтехнологіяpatebiological valuetechnologyкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології та розширення асортименту мясних паштетів з використанням олій підвищеної біологічної цінностіOther