Сучасні уявлення про біокорозійну активність ґрунтів - Бублієнко, Наталія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна; Лисенко, Аліна (My University, 2013)
Охарактеризовані причини біологічної корозії. Наведені основні напрямки активного і пасивного захисту металів підземних конструкцій від мікробної корозії. Characterized biological causes corrosion. The basic directions of active and passive protection of underground metal constructions of microbial corrosion.
Keywords: корозія грунту; мікроорганізми; захист грунту; corrosion; bacteria; кафедра екології та екоменеджменту