Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБорисенко, Олена ВікторівнаБондар, Наталія ПетрівнаМахинько, Валерій МиколайовичХіврич, Борис ІвановичДоценко, Віктор Федорович2013-02-052013-02-052004Дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктами / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". – 2004. – № 29.– С. 78-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6007У статті представлено результати дослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину. Запропоновано використання цих продуктів у технологіях функціональних хлібобулочних виробів. The paper presents the investigation results of the fractional composition of protein substances of processed products out of soy, pea and lupine. It has been proposed using of these products in technologies of functional bakery products.otherхлібобулочні виробиbakery productsзбагаченнябілокборошно з солодуfortificationproteinmalt flourкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження фракційного складу білкових речовин продуктів переробки насіння бобових та тіста з цими продуктамиArticle